VAN / EDREMİT - Kınyas Kartal Ortaokulu

Şbt

Okulumuz velilerine rehber öğretmenimiz Halil İbrahim Bilginoğlu tarafından "Akademik Başarıda Ailenin Önemi" adlı seminer verilmiştir. Çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni İrem Soyer 8.sınıf dersinin işlenişinde deney yöntemini kullanmıştır. Bu amaçla günlük hayatta kullanılan malzemelerin renk değişimlerine mor lahana suyu ayıracı ile asit mi baz mı olduklarını tespit etmişlerdir. Bu yöntemle öğrencilerde bilimsel ve yaratıcı düşünmenin yanı sıra öğretimde kullanılan duyu organı sayısı arttığı için öğrenmenin kalıcılığı da artmıştır. Ayrıca öğrencilerimiz eğlenerek öğrendikleri için Fen Bilimleri dersi daha zevkli hale gelmiştir. Öğretmenimize emeğinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda 'Dilimizin Zenginlikleri Projesi' kapsamında gerçekleştirilen “Dede Korkut Tarzı Hikaye Yazma” yarışmasına yazdığı hikaye ile Ecrin Güven katılmıştır. Etkinliği gerçekleştiren öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda 'Dilimizin Zenginlikleri Projesi' kapsamında gerçekleştirilen “Sözlük Özgürlüktür” En İyi Cümle/Afiş Yarışmasına tasarladıkları afiş ile öğrencilerimiz Berfin Turgut ve Hüseyin Doğan katılmıştır. Etkinliği gerçekleştiren öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda 'Dilimizin Zenginlikleri Projesi' kapsamında 6/B sınıfı öğrencileri ile  'Çocukların Gözünden Deyimler ve Atasözleri Etkinliği' gerçekleştirilmiştir. Etkinliği gerçekleştiren öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

'Kuvvetin Ölçülmesi' konusu kapsamında okulumuz 5. sınıf öğrencileri kendi tasarladıkları dinamometreler ile ağırlık ölçümü yapıp dinamometrenin çalışma prensibini öğrendiler. Etkinliği gerçekleştiren Fen Bilimleri öğretmenimiz İrem SOYER'i ve etkinliğe katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum(ÇEDES) Projesi" kapsamında sorumluluk ve özdenetim değerleri ile ilgili etkinlikler gerçekleştirildi. Etkinlikte yer alan fen bilimleri zümresine ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Özel Eğitim Van projesi kapsamında öğretmen ve velilerimize yönelik ihmal-istismarı önleme semineri okulumuz rehberlik servisi tarafından gerçekleştirilmiştir.

Kas

Okulumuzda 'Dilimizin Zenginlikleri Projesi' kapsamında sözlük yarışması gerçekleştirilmiştir. Okulumuz adına 7/A sınıfı öğrencimiz Ecrin GÜVEN'in sözlüğü seçilmiştir. Etknliği gerçekleştiren öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Özel Eğitim Van projesi kapsamında 'Bedenim Bana Aittir' etkinliği okulumuz rehberlik servisi tarafından gerçekleştirilmiştir.

Kas

Edremit Kaymakamı Sayın Yücel ERDEM, Edremit Belediye Başkanı Sayın İsmail SAY ve Edremit İlçe Milli Eğitimi Müdürü Sayın Elif YÖRÜK 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle okulumuza ziyarette bulunarak okulumuz öğretmenlerine hediyelerini taktim ettiler. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 'Dilimizin Zenginlikleri Projesi' kapsamında kasım ayı etkinliği olarak 'Bilen Oturur Etkinliği' gerçekleştirilmiştir. Etkinliği gerçekleştiren öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Kas

Okulumuz rehberlik servisi tarafından rehberlik programımız kapsamında 'Atılganlık' konulu pano çalışması hazırlanmıştır. Emeklerinden dolayı rehberlik öğretmenimiz Halil İbrahim Bilginoğlu'na teşekkür ederiz.

Kas

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası pano çalışması okulumuz öğretmenlerinden İsmail Kaya ve öğrencileri tarafından hazırlanmıştır. Çalışmaların dolayı tebrik ederiz.