VAN / EDREMİT - Kınyas Kartal Ortaokulu

Nis

Atamızın armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladık. İstiklal Marşımızın okunması ve saygı duruşu ile başlayan törenin ardından şiirler okundu, konuşmalar yapıldı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkür eder, tüm çocukların bayramını kutlarız.

Nis

Okulumuzda yapılan deneme sonucunda dereceye giren öğrencilerimiz gerçekleştirilen törenle ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuzda kütüphane haftası kapsamında pano çalışması okulumuz türkçe öğretmeni Aysu KOÇALİ tarafından gerçekleştirildi. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

2 Nisan Van´ın kurtuluşu okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz fen bilimleri öğretmeni İrem SOYER  gözetiminde 8.sınıf öğrencileri ASİTLER VE BAZLAR konusunu kendi hazırladıkları mor lahana ayıracı ile deneyerek öğrendiler. Bu kapsamda günlük hayatta kullandığımız maddelerin asit mi baz mı olduklarını dönüştükleri renklere bakarak tayin ettiler. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda tiyatro ve drama egzersizleri kapsamında egzersizlere katılan öğrencilerimiz çalışmalarını sergilediler. Çalışmalarda emeği geçen öğretmenlerimiz Aysu KOÇALİ, Nursel GÜNDÜZ ve öğrencilerini tebrik ederiz.

"Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın
Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda
Gördüğün bu tümsek Anadolu´nda,
İstiklal uğrunda, namus yolunda
Can veren Mehmed'in yattığı yerdir."

En büyük zaferlerimizden olan 18 Mart Çanakkale Zaferi´nin yıldönümü etkinlikleri kapsamında okulumuzda anma töreni düzenlendi.

Mrt

8. Sınıf öğrencilerimizle okul ziyaretlerini gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda yapılan veli toplantısından bazı kareler. Veli toplantısına katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8-14 Mart arasında kutlanan Bilim ve Teknoloji Haftası için okulumuz 'Bilişim ve İnternet Kulübü' tarafından pano çalışması gerçekleşti. Kulüp öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda mart ayının değeri olarak belirlenen vatanseverlik değeri ile ilgili pano çalışması gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü sebebiyle pano çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalarda emeği geçen ingilizce öğretmenimiz Ahmet Aşkın YÜKSEL''i ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz Bilişim ve İnternet Kulübü öğrencileri atık malzemelerden yaptıkları VR gözlük ile güzel bir deneyim gerçekleştirdiler. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.